Artikelen

Filter
 • Circusshow Splendid

  Beste adoptiegezinnen,


  De spectaculaire circusshow Splendid van het fameuze en prijswinnende gezelschap China National Acrobatic Troupe komt exclusief naar het Zuiderstrandtheater in Den Haag (direct bij het strand).

   

  Speciaal voor adoptiegezinnen:

  De organisatie van deze voorstelling laat adoptiegezinnen met Chinese/Taiwanese kinderen graag kennismaken met deze Chinese circuskunst. Wij krijgen een speciale korting!

   

  De voorstelling
  Een adembenemende show met de beste acrobaten van China. Zij laten op unieke visuele en acrobatische wijze spectaculaire acts zien. Bijvoorbeeld de met goud bekroonde Moonlight-act: een klassieke balletdanseres danst over de schouders en armen van haar mannelijke acrobaat. Of Illusion upon the River: twee acrobaten zweven in de lucht zweven met alleen een zijden doek in de hand. De perfecte combinatie van kracht en schoonheid. Een hommage aan de eeuwenoude Chinese cultuur en circuskunst. De China National Acrobatic Troupe, opgericht in 1953, won menigmaal de prestigieuze Gouden en Zilveren Clown bij het internationale Circus Festival van Monte Carlo. Nu staan ze voor een korte speelperiode in het Zuiderstrandtheater in Den Haag.

   

  Zie voor verdere informatie de flyer

 • Adoptieoudersonline.nl

  Heb je al eens gekeken op de website

   

  Speciaal bedoeld voor adoptieouders met kinderen t/m 12 jaar en aspirant ouders die (bijna) een voorstel hebben. Op de website vind je informatie en tips over ontwikkeling en opvoeding van adoptiekinderen. De blogs van adoptieouders over het dagelijks reilen en zeilen in hun gezin worden veel gelezen. Eentje gemist? Geen nood: alle blogs worden bewaard en zijn terug te vinden.

   

  Er is ook een interactief forum aan de website verbonden. Deel daar je ervaringen, dilemma’s, zorgen, geluksmomenten, blaas even stoom af of stel je vraag. Het forum is besloten, alleen adoptieouders hebben toegang. Nazorgmedewerkers van Stichting Adoptievoorzieningen lezen en praten mee, geven opvoedtips en kunnen je desgewenst verwijzen naar verdere hulp.
  Onderwerpen als ‘opvoeden versus hechting’,’ praten over de achtergrond van je kind’, ‘starten op school’ leiden vaak tot onderlinge herkenning en niet zelden tot geruststellende reacties, prettige nuances en bruikbare tips. Voel je welkom en meld je aan?

   

  Als je meer wilt lezen over adoptie, de ervaringen van andere ouders en geadopteerden kun je klikken op het woordje magazine in de balk op deze site.  Op die manier kun je geheel gratis een kijkje nemen in het Adoptie magazine online. Je kunt door het hele blad  bladeren of op trefwoord zoeken naar specifieke artikelen.