Filter
 • Oproep 2 special need-kinderen China

  Van de Chinese adoptieautoriteit CCCWA ontvingen wij twee dossiers van kinderen met een special need. Door middel van deze oproep proberen we voor hen een adoptiefamilie te vinden.

  • Een kindje van ca. 1,5 jaar oud met een dubbelzijdig frommeloor. Gehoorverlies is 95 Db van beide oren. Het kind reageert wel op harde geluiden binnen een straal van 10 meter en kan “mama” zeggen. De ontwikkeling is goed.

  • Een jongetje van 4 jaar oud met een schisis; een enkelzijdige lip-, kaak en gehemeltespleet, waarbij de lipspleet al gesloten is, een dubbelzijdige hand – en voetafwijking, die sterk doen denken aan kreefthandjes en voetjes en een micropenis. De ontwikkeling van het kindje is goed. Hij kan goed lopen en voorwerpen vastpakken (grijpfunctie van beide handen).  De spraakontwikkeling loopt iets achter wat passend kan zijn bij zijn schisis.

  We zijn op zoek naar ouders die een geldige beginseltoestemming hebben en die in hun raadsrapport hebben staan dat een special needs-kindje van deze leeftijd welkom is. Voor vragen of meer informatie over deze kinderen kunt u per e-mail contact opnemen met de Meiling infolijn:  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

  Het China team