Filter
 • Meilingdag 16 september – update

  Heeft u uw e-tickets voor de Meilingdag al in huis? U bestelt uw toegangskaarten (+ parkeerticket) snel en eenvoudig via de websitevan Ouwehands Dierenpark. Vergeet niet uw unieke code te activeren om te profiteren van de korting. U vindt de code op uw schriftelijke uitnodiging.
  Neem uw e-tickets + uw uitnodiging mee op 16 september.

  Koopt u aan de kassa van Ouwehand uw toegangskaarten? Dan betaalt u het reguliere tarief.

   

  Opening met zeeleeuwenshow

  Om 10.30 uur starten we de Meilingdag met een exclusieve zeeleeuwenshow voor ons gezelschap. Dus kom op tijd want vol = vol.

   

  Ontmoet de Meiling-vrijwilligers

  Dit jaar zijn er geen buitenlandse gasten. Wel staan er tussen 15.00 – 16.00 uur vele vrijwilligers voor u klaar om uw vragen te beantwoorden of voor zo maar even een praatje. Zoals de landenteams van China en Taiwan, het bestuur en het team van Nazorg. Daarbij zijn we altijd op zoek naar nieuwe vrijwilligers, dus kom zeker langs als u interesse heeft om als Meiling-vrijwilliger aan de slag te gaan. Openstaande vacatures vindt u ook op deze site of in de Meiling Mailing.
  Bent u aspirant adoptieouder? Tussen 11.30 – 12.30 uur is er alle tijd om uw vragen te stellen aan de vrijwilligers van China en Taiwan. Over de landen zelf of over de procedure in het algemeen.

   

  Meilingmarkt

  Op zoek naar informatie over adoptie? Rootsreizen? Een uniek cadeau? Leuke hebbedingetjes?
  Kom dan vooral naar de Meilingmarkt in de Kalahari. U vindt er diverse standhouders, waaronder onze eigen boekentafel, Mei things en projecthulp Taiwan. Vergeet u niet voldoende contant geld mee te nemen?

   

  Lever uw speelgoed/kleding in

  Net als ieder jaar kunt u speelgoed of kleding dat u niet meer gebruikt inleveren bij de Stichting Zorg samen voor Suriname. Tot 11.30 uur vindt u hen op de hoofdparkeerplaats, nabij de zijingang van het park (invalidenparkeerplaats). U maakt hiermee heel veel mensen blij, dus vooral doen!

   

  bekijk het volledige programma

 • Tekenwedstrijd Meilingdag

   

  Zaterdag 16 september is het zo ver: dan vindt de Meilingdag plaats in het Ouwehands Dierenpark Rhenen. Ook Projecthulp Taiwan is weer van de partij met een eigen stand, waar u voor vragen, informatie en leuke Taiwanese spulletjes bij ons langs kan komen.

  Daarnaast hebben wij voor de kids dit jaar een leuke uitdaging: een tekenwedstrijd!

  Maak jij een mooie tekening in het thema van Taiwan? Lever deze dan in bij onze stand op de Meilingdag en verdien een leuk presentje! De beste 8 tekeningen worden als kerstkaarten gedrukt en verkocht namens Projecthulp Taiwan. Hangt jouw tekening straks tijdens kerst door heel Nederland???