Meilingdag 2017

Van 16 september 2017 10:00 tot 16 september 2017 17:00 Bewaar de kalender

Bij Ouwehands Dierenpark – Rhenen Grebbeweg 111, 3911 AV Rhenen, Nederland

Waardering:

 

Uitnodiging Meilingdag 2017


Beste Meiling-familie,

Op zaterdag 16 september 2017 bent u van harte welkom om onze jaarlijkse Meilingdag mee te beleven in Dierenpark Ouwehand.

Maak deze dag kennis met Wu Wen en Xing Ya, de beide panda’s die sinds kort in Nederland verblijven. Of bewonder vanaf 10 meter hoogte de gorilla’s in de Gorilla Adventure. Ontdek de wereld van de bruine beer in Het Berenbos of sta neus aan neus met de ijsberen. In RavotAapia kunnen de kinderen zich naar hartelust uitleven, weer of geen weer. Daarnaast staat deze dag zoals altijd in het teken van ontmoeten: reisgenoten, bekenden, (landen) contactpersonen en bestuur, (buitenlandse) gasten, standhouders of zomaar iemand met wie u een leuk gesprek heeft. Beleeft u deze Meilingdag ook mee? Noteer de datum in uw agenda en graag tot dan!

Programma 

10.00 – 18.00 uur
10.30 – 11.15 uur
11.30 – 13.00 uur
11.30 – 12.30 uur
14.30 – 16.00 uur
15.00 – 16.00 uur

Openingstijden Dierenpark            
Ontvangst met Zeeleeuwenshow – Zeeleeuwentheater
Meilingmarkt
Inloopuur aspirant-adoptieouders
Meilingmarkt
Inloopuur landencontactpersonen, bestuur, eventuele buitenlandse gasten en Nazorg


Locatie
De Meilingmarkt en de inloopuren vinden plaats in de Kalahari – the African Lodge.

Toegangskaarten
0 t/m 2 jaar    gratis (selecteer het gratis e-ticket)
vanaf 3 jaar    € 18,00 per persoon
Parkeren    € 7,00 per auto


Vooraf bestellen
Uw exclusieve Meiling-tickets + parkeerkaart bestelt u op ouwehand.nl. Activeer allereerst uw unieke code. De datum voor de Meilingdag wordt automatisch getoond. Selecteer het aantal actietickets en een tijd voor de reuzenpanda’s. U betaalt veilig en snel via iDEAL en ontvangt uw e-tickets per mail. De Meiling e-tickets zijn alleen geldig op zaterdag 16 september 2017. Neem deze dag ook uw uitnodiging mee die u bij de Meiling Mailing heeft ontvangen.

Unieke code
Bij de zomereditie van de Meiling Mailing ontvangt u ook uw persoonlijke uitnodiging. Op de achterzijde van deze uitnodiging vindt u uw unieke actiecode om te profiteren van de korting.
U kunt maximaal 8 actietickets bestellen.

Bereikbaarheid en parkeren
Kijk voor een routebeschrijving of meer informatie op ouwehand.nl. Het parkeertarief bedraagt € 7,00 per auto. Parkeertickets koopt u via de online ticketshop van Ouwehand.

Meilingmarkt
Op deze unieke markt treft u verschillende standhouders met adoptie gerelateerde kraampjes. Ook vindt u hier onze eigen projectwinkels: Mei things, de boekentafel en projecthulp Taiwan. De markt is ook dé plek om andere ‘Meilingers’ te ontmoeten. Dus kom zeker kijken en laat u verrassen!

Meiling-presentje
Ook dit jaar hebben we voor alle Meiling-kinderen weer een leuk aandenken aan deze dag gevonden. Je kunt jouw presentje tussen 11.30 – 12.00 uur of tussen 14.30 – 15.00 uur afhalen op het terras bij de Meilingmarkt (Kalahari).


Inleveren speelgoed/kleding.

Heeft u speelgoed of kleding dat u niet meer gebruikt? Lever het ’s ochtends, bij aankomst in het park, in voor de Stichting Zorg samen voor Suriname. Er is een speciaal en herkenbaar inleverpunt op de parkeerplaats (tot 11.30 uur).
 
Tips

  • Vergeet zaterdag 16 september niet uw e-tickets èn uw uitnodiging mee te nemen. Hier kan om gevraagd worden bij de ingang.
  • U kunt de e-tickets ook op uw smartphone/tablet tonen bij uw bezoek! Printen kan uiteraard ook.
  • Ouwehand verkoopt geen entreekaarten meer aan de kassa. Bestel uw kaarten dus op tijd online.
  • Houd voor de laatste nieuwtjes en eventuele wijzigingen deze website in de gaten. Hier vindt u meer informatie over aanwezigheid van buitenlandse gasten, inloopuren en aanwezige standhouders.

Heeft u nog vragen of suggesties? Stuur dan een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..  


 

 


2017-09-16 10:00:00
2017-09-16 17:00:00