Filter
 • Update projecthulp Taiwan

  De projecten van CSS

   

  Inmiddels is het therapeutisch speelgoed gekocht. We zijn er trots op dat we dat samen met een aantal sponsors hebben kunnen bereiken.CSS heeft daarom weer een aantal nieuwe projecten benoemd waar we hen financieel bij kunnen helpen. We blijven ons uiteraard ook inzetten voor het project babyvoeding. De nieuwste projecten zijn:

  • therapie voor de kinderen in het kindertehuis die dat nodig hebben;
  • babyflessen
  • huidverzorging
  • speciale schoenen en schorten voor het verzorgend personeel in het kindertehuis.

  Helpt u ook mee deze projecten te realiseren? Wilt u meer informatie over een van de projecten? Stuur ons een mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of een persoonlijk bericht via facebook.

   

  Projecthulp Taiwan, make the difference!

   

   

  Yu-Hsi

   

  In de meivakantie had Yu-Hsi wel een heel mooie verrassing voor Yenchi en Cecilia van Cathwel. Ze overhandigde hen maar liefst twee cheques met prachtige bedragen voor de projecten “birthmothers, baby’s en therapie”.  De cheques waren van familie Ruijter en van de Willem Alexanderschool in Woerden waar Yu-Hsi op school zit.

  Yu-Hsi heeft op school verteld over haar reis en het kindertehuis. En hoe mooi was de reactie van school: de opbrengst uit de zendingsbusjes werd gedoneerd aan Cathwel. Projecthulp Taiwan is supertrots op Yu-Hsi en bedankt haar ook dat ze op school heeft verteld over Cathwel en de kinderen in het kindertehuis. Met zulke mooie bedragen kan Cathwel heel veel doen voor de kinderen  én voor de geboortemoeders.

   

   

  Shing-Yu 

   

  Shing-Yu maakte samen met haar ouders in de meivakantie een prachtige reis door Taiwan. Voordat ze op reis ging, is Shing-Yu heel druk geweest met het maken van juweeltjes, kleine schilderijtjes en strijkkralen en de verkoop daarvan. Ze wilde heel graag zelf geld inzamelen voor een van de projecten van CSS en dat is haar gelukt!  Tijdens de reis mocht ze de cheque met daarop een heel mooi bedrag overhandigen aan Georgie Hsieh.  Projecthulp Taiwan is supertrots op zo'n ondernemende dame! Super gedaan, Shing-Yu!

   


  Wilt uw zoon of dochter ook geld inzamelen voor CSS of Cathwel? We helpen u graag met ideetjes. Stuur ons een mail of een persoonlijk bericht met uw vragen en wij denken graag met u mee!