Filter
 • Update Chinateam

  Op dit moment zoeken wij ouders voor kindjes die vanuit China voor adoptie in aanmerking komen.Op dit moment zoeken wij ouders die een kindje uit China kunnen adopteren. Omdat wij op dit moment, meer kindjes zien die voor adoptie in aanmerking komen dan dat wij ouders hebben, kunnen we tijdelijk een aantal aspirant adoptieouders extra toelaten.

   

  Denkt u dat uw gezinsrapport aan onderstaande vereisten voldoet dan wordt u van harte uitgenodigd om uw gezinsrapport bij ons ter beoordeling aan te bieden. Ook als u eerder door ons bent afgewezen, maar denkt dat onderstaande wensen en grenzen nu wel bij u passen, dan willen wij hier graag met u over in gesprek.

   

  In principe zoeken wij a.s. adoptieouders die open staan voor onderstaande:

  • Een ruime leeftijdsgrens, minimaal tot 48 maanden.
  • Een combinatie van special needs uit onderstaande categorieën:
   • gecompliceerde te verhelpen, medische aandoeningen waarvoor regelmatig operaties, therapie, medicatie en/of controle nodig is, en/of
   • blijvende lichamelijke aandoeningen/ziektes waarvoor regelmatig behandeling, therapie, medicatie en/of controle nodig is, en/of een nog niet in te schatten zorgintensiteit met onzekerheden nu en in de toekomst.

  Omdat de meeste kindjes waarvoor wij ouders mogen zoeken een schisis hebben, in combinatie met een special needs uit een van bovenstaande categorieën, hechten wij veel waarde aan het open staan voor een kindje met deze special needs.

   

  Verder vragen wij alle aspirant adoptieouders open te staan voor een achterstand in ontwikkeling, groei etc. die te relateren is aan het opgroeien in een kindertehuis en/of het medische rapport van het kindje. Ook vragen wij u open te staan voor de(kans op)een syndroom. Dit geldt niet alleen bij een eerste adoptie, maar ook voor aspirant adoptieouders die een tweede en/of volgende kindje willen adopteren uit China.

   

  Bij binnenkomst van uw rapport bij Stichting Meiling zal aan de hand van uw gezinsrapport een globale interpretatie plaatsvinden of u mogelijk bemiddelbaar bent. Mocht het gezinsrapport hiervoor onvoldoende duidelijkheid bieden dan kan het zijn dat u gevraagd wordt een special needs lijst in te vullen.

   

  Wilt u meer informatie en/of u aanmelden dan kunt u een mail sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en/of op werkdagen tussen 09.00 en 12.00 uur bellen met het kantoor van Stichting Meiling 0613155727.