China banner h500-6.jpg

Projecthulp algemeen

Meiling doet op een relatief kleinschalige manier aan projecthulp. Op jaarbasis kunnen we enkele tienduizenden euro's uitgeven. Dat doen we zo gericht mogelijk. Daarbij spelen we in elk land in op de noden en de mogelijkheden die er ter plaatse zijn.
China, India, Suriname en Taiwan zijn onderling volstrekt onvergelijkbaar. Maar we proberen in elk land - afhankelijk van de nood die er heerst - iets te doen. In het ene land gaat dat anders dan in het andere land. Voorbeelden van hulp aan ieder land zijn via het menu 'Projecthulp' terug te vinden.

Mocht u zich aangesproken voelen in het algemeen of door een van deze landen, een bepaald kindertehuis of project in het bijzonder, dan kunt u uw steun betuigen door een financiële bijdrage over te maken.

Ons bankrekening nummer voor projecthulp is NL98RABO0354124048, t.n.v. Stichting Meiling te Alblasserdam, onder vermelding van "projecthulp".
Als uw bijdrage voor een bepaald doel bestemd is, vermeldt u dit er dan bij.

Help mee en wordt donateur

 

Stuur een mail naar donateursadministratie@meiling.nl en vermeldt uw naam, adres en welk tehuis of project u wilt ondersteunen en met welk bedrag. Ieder bedrag, groot of klein, is van harte welkom.

 

U kunt ook rechtstreeks via Ideal veilig uw donatie overmaken naar Meiling door op het logo te klikken.

 

 

Tip: wist u dat u giften kunt aftrekken van de belasting? Kijk op www.belastingdienst.nl voor meer informatie hierover.

 

Make the difference en doneer!