China banner h1200-1.jpg

Projecthulp algemeen

Meiling doet op een relatief kleinschalige manier aan projecthulp. Op jaarbasis kunnen we enkele tienduizenden euro's uitgeven. Dat doen we zo gericht mogelijk. Daarbij spelen we in elk land in op de noden en de mogelijkheden die er ter plaatse zijn.
China, India, Suriname en Taiwan zijn onderling volstrekt onvergelijkbaar. Maar we proberen in elk land - afhankelijk van de nood die er heerst - iets te doen. In het ene land gaat dat anders dan in het andere land. Voorbeelden van hulp aan ieder land zijn via het menu 'Projecthulp' terug te vinden.

Mocht u zich aangesproken voelen in het algemeen of door een van deze landen, een bepaald kindertehuis of project in het bijzonder, dan kunt u uw steun betuigen door een financiële bijdrage over te maken.

Ons bankrekening nummer voor projecthulp is NL12ABNA557458471, t.n.v. Stichting Meiling te Alblasserdam, onder vermelding van "projecthulp".
Als uw bijdrage voor een bepaald doel bestemd is, vermeldt u dit er dan bij.

 

Mei things is het goede doelen winkeltje van Stichting Meiling. We verkopen leuke Aziatische hebbedingentjes. De volledige opbrengst gaat naar goede doelen in China en Taiwan.

Heeft u iets leuks gezien, of wilt u meer info, mail ons dan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via facebook: https://www.facebook.com/meithings/ Hier zetten wij ook regelmatig nieuwe dingen op, dus like ons en blijf op de hoogte!

 

Theepotjes, theemokken, thee, kaarsen,

kussenhoezen, eetstokjes, geurbranders,

tissuedooshoesjes, lampionlampjes,

wereldbollampjes

 

       

Vlaggen, kettinkjes, armbandjes, lampionnen

tafelvlaggen, gelukspotjes, petten,

portemonneetjes, speelkaarten, 

Chinese dierenriem kettinkjes

Stickers, knuffels, potloden, pennen,

knuffels, strijkapplicaties, koekjesvormen,

sleutelhangers, portemonneetjes,

notitieboekjes, vliegtuigjes, washi-tape,

nanoblocks

 

Panda’s, panda’s en… panda’s!

 

 

 

 

 

Help mee en wordt donateur

 

Stuur een mail naar donateursadministratie@meiling.nl en vermeldt uw naam, adres en welk tehuis of project u wilt ondersteunen en met welk bedrag. Ieder bedrag, groot of klein, is van harte welkom.

 

Tip: wist u dat u giften kunt aftrekken van de belasting? Kijk op www.belastingdienst.nl voor meer informatie hierover.

 

Make the difference en doneer!