Verzoek in verband met een nieuw boek

Beste adoptieouder(s),
 
We zijn van plan een boek te maken over opgroeien in een multicultureel adoptie- of pleeggezin. In dit boek willen we de stem laten horen van jongeren met een kleurtje die opgroeien bij ouders die er niet hetzelfde uitzien als zij. Hoe is het om dat te ervaren als jongere?
 
Naast interviews en fotoportretten van de jongeren komt er in het boek een door mij geschreven inhoudelijk hoofdstuk. Daarin staat de vraag centraal: Is het belangrijk om aandacht te schenken aan dergelijke kleurverschillen  - en de bijbehorende cultuur van het land van herkomst - in een adoptie- of pleeggezin? En hoe kun je dat als adoptieouder of pleegouder het beste doen?
 
Kunnen jullie ons helpen aan geadopteerde jongeren die misschien mee willen doen?
 
Wie zoeken we?
We zoeken geadopteerde jongeren tussen de 16 en 18/19 jaar uit diverse landen van herkomst die nog thuis wonen bij hun adoptieouders. Er mogen zeker meer geadopteerde en/of biologische eigen kinderen in het adoptiegezin wonen.
 
Wat vragen wij van de jongere en het gezin?
Een van de redacteuren (Femmie, Lindy of Monique) komt langs voor een interview met de jongere. Het gaat er om hoe hij of zij het beleeft om op te groeien in een multicultureel adoptiegezin. Daarna komt de fotograaf (Lilian) langs om een foto van de jongere te maken en een gezinsfoto.
Natuurlijk krijgt de jongere het nieuwe boek zodra het gepubliceerd is en bovendien zijn of haar eigen fotoportret in een lijstje. Het adoptiegezin krijgt ook een exemplaar van het nieuwe boek en de jongere en het gezin ontvangen een uitnodiging voor het symposium waarop het boek gepresenteerd zal worden.
 
Wie kunnen er meedoen?
We zoeken geadopteerde jongeren uit diverse landen van herkomst. Voorwaarde voor meedoen is dat de jongere niet alleen geïnterviewd maar ook gefotografeerd wil worden en dat het adoptiegezin ook op de foto wil.
 
We zoeken in totaal 7 geadopteerde jongeren. Ook zullen er jongeren uit multiculturele pleeggezinnen worden geïnterviewd.
 
Helpen jullie mee?
 
Als je een geadopteerde jongere weet, geef dan het telefoonnummer en/of het emailadres door aan Femmie Juffer. Zij is de contactpersoon voor adoptiegezinnen.
 
Vriendelijke groet,
 
Femmie Juffer
Universiteit Leiden
Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 
PS Met dezelfde redacteuren maakten we eerder een boek met interviews en fotoportretten, ’18 x 18 - Pleegkinderen op de drempel’. Zie: https://lecturis.nl/product/18-x-18/

Uitnodigingsbrief jongerenreis 2019 Taiwan

Aan jou en je ouders,

 

Cathwel Service organiseert dit jaar voor de 11de keer een rootsfinding reis voor geadopteerde jongeren tussen de 18 en de 25 jaar.

De reis zal bestaan uit het leren kennen van het land door een korte rondreis en  vrijwilligerswerk in het kindertehuis. Ook is er gelegenheid om, als dat mogelijk is, een ontmoeting met je biologische familie te hebben. De reis biedt je de kans om persoonlijk kennis te maken met je geboorteland en door het vrijwilligerswerk (dat bestaat uit het doen van activiteiten met de kinderen) te ervaren hoe het leven in het kindertehuis er aan toe gaat.

Namens de Stichting Meiling benaderen wij jou met de vraag of je belangstelling hebt om deel te nemen aan deze reis.

 

Op reis?

De reis wordt als groep gemaakt. Door Cathwel worden jongeren uit diverse landen uitgenodigd. Tijdens deze periode verblijf je in het Jonah House en is er begeleiding vanuit Cathwel. In het Jonah house delen de jongeren die deelnemen aan de rootsfindingreis een aantal appartementen met elkaar. Er gaat geen Nederlandse begeleiding mee. Als er voor de reis gekozen wordt betekent dit dat er voor het volledige programma gekozen wordt.

 

Wanneer?   

De reis vindt plaats in juli of augustus voor een periode van 2 weken.  De data staan bij Cathwel nog niet vast omdat ze willen inventariseren wanneer de meeste jongeren kunnen reizen. Cathwel heeft aangegeven dat de exacte datum begin april kan worden vastgesteld als alle aanvragen binnen zijn. Wij zullen zodra we hier nieuws over hebben contact opnemen met de deelnemers aan deze reis.

 

Kosten?
Het vliegticket van de reis komt voor rekening van jezelf, de kosten variëren van ongeveer   € 1.200,- tot € 1.400 per persoon. De rondreis, het verblijf en de verzekering in Taiwan wordt door Cathwel verzorgd. Zakgeld voor leuke souvenirs en dergelijke is wel handig en is ook voor je eigen rekening.

 

Roots

Je mag aangeven of je een ontmoeting wilt met je biologische familie in Taiwan. (Dit moet je aangeven in het aanmeldingsformulier dat je via ons kan krijgen als je de reis wilt gaan maken). De maatschappelijk werkster van Cathwel zal, indien mogelijk, contact zoeken met je biologische familie. Als het tot een ontmoeting komt dan word je begeleidt door de maatschappelijk werkster van Cathwel. Ook is het de bedoeling dat je een lijstje met vragen voor je biologische familie naar Taiwan stuurt. Hier hoor je later meer over, maar dan kan je er alvast over na gaan denken.

 

Engelse taal:

Het is wel belangrijk dat je de Engelse taal verstaat en spreekt. Dit is een voorwaarde om mee te mogen. Als je twijfelt of je Engels voldoende is, neem dan even contact op.


Wil je graag in groepsverband een bezoek van twee weken aan je geboorteland brengen? Spreek en versta je Engels? Vind je het leuk om in contact te komen met andere geadopteerde jongeren uit Taiwan? Heb je ongeveer EUR 1300,-- over voor een vliegticket? Meld je dan aan!

 

Vragen:

Ongetwijfeld heb je nog vragen over de reis, neem gerust contact met ons op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Deze uitnodiging:

Het kan zijn dat je deze uitnodiging al eerder hebt ontvangen en toen nog geen interesse had, dan is dit nu misschien veranderd en heb je nu wel iets aan deze uitnodiging. Graag krijgen we toch even een reactie, ook als er geen belangstelling is voor dit jaar.

Wil je in het vervolg deze uitnodiging niet meer ontvangen, laat dit dan even per email aan ons weten, dan kunnen we daar rekening mee houden.

Als uw kind niet in staat is om te reizen vanwege fysieke - , medische -  of andere redenen, dan vernemen wij dat graag en passen wij dit in ons systeem aan. Buiten naam/adres/woonplaats/geboortedatum hebben wij geen kindspecifieke gegevens tot onze beschikking.

 

Belangstelling? Laat het weten!

De aanvraag moet uiterlijk 16 februari bij ons binnen zijn om een definitieve datum te kunnen laten vaststellen door Cathwel. Laat daarom zo snel mogelijk weten of  je zin hebt, dan kunnen we je een aanvraag formulier en verdere informatie toe sturen. Er is plaats voor 12 deelnemers vanuit diverse landen. Dus zorg dat je op tijd bent!

 

Met vriendelijke groet,

RootsTeamTaiwan

 

Marijke ter Harmsel/ Gerdine Kwakernaak

Email:Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Donatie familie Van Poecke aan Cathwel

In december verraste familie Van Poecke Cathwel met maar liefst drie mooie cheques. Het gedoneerde geld is bestemd voor de projecten Therapie, Geboortemoeders en de Baby's van Cathwel.

 

Voor het Babyproject heeft Siri, 10 jaar, enorm haar best gedaan om zo'n groot bedrag bij elkaar te krijgen. Siri haalde maar liefst 1600 flessen op en leverde deze in bij een supermarkt in de buurt. Op school regelde ze dat er een oproep in de nieuwsbrief werd geplaatst. Gelukkig hielpen haar klasgenoten mee bij het inleveren van de flessen! Ook heeft de supermarkt geregeld dat mensen die flessen inleverden, direct hun statiegeldbonnetje konden doneren voor Cathwel.

 

Een prachtige donatie waarmee Cathwel weer veel mooie dingen kan realiseren voor de kinderen en de geboortemoeders.

Ook doneren of iets doen om geld in te zamelen? Laat het weten, wij denken of helpen graag mee! Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Update Chinateam

Op dit moment zoeken wij ouders voor kindjes die vanuit China voor adoptie in aanmerking komen.Op dit moment zoeken wij ouders die een kindje uit China kunnen adopteren. Omdat wij op dit moment, meer kindjes zien die voor adoptie in aanmerking komen dan dat wij ouders hebben, kunnen we tijdelijk een aantal aspirant adoptieouders extra toelaten.

 

Denkt u dat uw gezinsrapport aan onderstaande vereisten voldoet dan wordt u van harte uitgenodigd om uw gezinsrapport bij ons ter beoordeling aan te bieden. Ook als u eerder door ons bent afgewezen, maar denkt dat onderstaande wensen en grenzen nu wel bij u passen, dan willen wij hier graag met u over in gesprek.

 

In principe zoeken wij a.s. adoptieouders die open staan voor onderstaande:

 • Een ruime leeftijdsgrens, minimaal tot 48 maanden.
 • Een combinatie van special needs uit onderstaande categorieën:
  • gecompliceerde te verhelpen, medische aandoeningen waarvoor regelmatig operaties, therapie, medicatie en/of controle nodig is, en/of
  • blijvende lichamelijke aandoeningen/ziektes waarvoor regelmatig behandeling, therapie, medicatie en/of controle nodig is, en/of een nog niet in te schatten zorgintensiteit met onzekerheden nu en in de toekomst.

Omdat de meeste kindjes waarvoor wij ouders mogen zoeken een schisis hebben, in combinatie met een special needs uit een van bovenstaande categorieën, hechten wij veel waarde aan het open staan voor een kindje met deze special needs.

 

Verder vragen wij alle aspirant adoptieouders open te staan voor een achterstand in ontwikkeling, groei etc. die te relateren is aan het opgroeien in een kindertehuis en/of het medische rapport van het kindje. Ook vragen wij u open te staan voor de(kans op)een syndroom. Dit geldt niet alleen bij een eerste adoptie, maar ook voor aspirant adoptieouders die een tweede en/of volgende kindje willen adopteren uit China.

 

Bij binnenkomst van uw rapport bij Stichting Meiling zal aan de hand van uw gezinsrapport een globale interpretatie plaatsvinden of u mogelijk bemiddelbaar bent. Mocht het gezinsrapport hiervoor onvoldoende duidelijkheid bieden dan kan het zijn dat u gevraagd wordt een special needs lijst in te vullen.

 

Wilt u meer informatie en/of u aanmelden dan kunt u een mail sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en/of op werkdagen tussen 09.00 en 12.00 uur bellen met het kantoor van Stichting Meiling 0613155727.

Centrale wachtlijst voor Cathwel

Vanaf 01-10-18 is er voor bemiddeling door de organisatie Cathwel/CWLF een centrale wachtlijst ingevoerd ivm een stop op ouders welke open staan voor een kindje met een leeftijdsgrens van <48 maanden.
Deze stop heeft te maken met het grote aantal dossiers wat momenteel bij Cathwel/CWLF ligt. Dit heeft te maken met een toename aan ouders die voor bemiddeling uit Taiwan kiezen.

De route wordt dan als volgt:

 • Gezinsrapport komt binnen bij kantoor Meiling
 • SN intaketeam beoordeelt of ouders op basis van het rapport geschikt zijn voor bemiddeling
 • Ouders zijn bemiddelbaar na SN intake
 • Leeftijdsgrens <48 maanden ==> centrale wachtlijst
 • Bij een voorstel uit betreffende organisatie kunnen ouders die bovenaan de centrale wachtlijst staan door naar de landenintake

Wk AdoptieKids 2019

Het WK AdoptieKids (www.wkadoptiekids.com) verbindt kinderen met een adoptie-achtergrond door middel van sport (voetbal) en plezier. Ontmoeten is belangrijker dan winnen! Op zaterdag 22 juni 2019 wordt het 10e WK AdoptieKids gehouden op Sportpark Blankenstein in Vianen. Het WK AdoptieKids is voor kinderen in de leeftijd van 5 tot 18 jaar. De kinderen verdedigen met passie en trots hun geboorteland. Naast het sportieve onderdeel is er een culturele markt met allerlei producten uit de verschillende landen. Voor meer informatie over de inschrijving ga je naar www.wkadoptiekids.com of zoek je onze facebookpagina (Stichting WK AdoptieKids) op.

 Graag tot ziens op het WK AdoptieKids!

Update Meilingdag 2018

Update Meilingdag 2018

Zaterdag 15 september is het zover, de Meilingdag 2018. We bezoeken dit jaar Avonturenpark Hellendoorn. Natuurlijk hopen we op een geslaagde dag met heerlijk weer.

 

Nog geen toegangskaarten besteld?
Voor deze Meilingdag kunt u profiteren van een aantrekkelijk entreetarief van € 15 (vanaf 3 jaar). U regelt het snel en eenvoudig op avonturenpark.nl/meiling. U betaalt middels iDEAL en ontvangt de tickets in uw mailbox. Meer informatie leest u in het bericht onder ‘Agenda’. Bij aankomst op het park maakt u gebruik van de groepskassa voor Meiling. Neem naast uw tickets ook uw uitnodiging mee deze dag.

 

Let op: GEEN inzameling speelgoed of kleding
De Stichting Zorg samen voor Suriname is op het laatste moment verhinderd. Dit betekent dat er GEEN inzameling van speelgoed en kleding plaatsvindt tijdens de Meilingdag.

Programma

10.00 – 17.00 uur             Openingstijden Avonturenpark
10.00 – 11.00 uur             Ontvangst met koffie/thee/fris en iets lekkers
11.00 – 11.30 uur             Muzikale opening met Kareltje & Jasmijn (locatie: Openluchttheater)
11.30 – 13.00 uur             Meilingmarkt  
11.30 – 12.00 uur             Afhalen Meiling-presentje voor de Meiling-kinderen  
11.30 – 12.30 uur             Inloopuur aspirant-adoptieouders  
14.00 – 16.00 uur             Meilingmarkt  
14.00 – 15.00 uur             Afhalen Meiling-presentje voor de Meiling-kinderen 
15.00 – 16.00 uur             Inloopuur landencontactpersonen, bestuur, Nazorg, buitenlandse gasten Taiwan 

De Meilingmarkt en de inloopuren vinden plaats in De Berghoeve.

 

Meilingmarkt
Op zoek naar informatie over adoptie? Rootsreizen? Een uniek cadeau? Leuke hebbedingetjes? Kom dan vooral naar de Meilingmarkt (u kunt helaas niet pinnen, dus neem voldoende contant geld mee).

De volgende standhouders kijken uit naar uw komst: Mei-things, Boekentafel, Basic Trust, Chinese Rootstravel, China Inside, Lotus Tours, PANGEA, Giggling Bamboo Travel, Stichting De Gele Vlieger, Stichting Care4Tina, Schmink for Joy, Kalligrafie Meiaoi, Stichting Eline, Henry Wang.

Op uitnodiging van Chinese Rootstravel is ook mevrouw Tao Qi aanwezig op de markt, voor vele Chinareizigers een bekend gezicht.

Graag tot 15 september!

Buitenlandse gasten op Meilingdag 2018

De volgende buitenlandse gasten zullen op de Meilingdag aanwezig zijn:

 • CWLF: Mw. Chih-Hung en de directeur Mw. Li-Fang.
 • CSS: Mw. Amanda Chang(chief social worker en Mw. Jining-Ho social worker
 • Cathwel: Mw. Cecilia Chyn(Coördinator programma rootsfinding) en Mw.Jean Liu(social worker)

Zij kijken er naar uit om kinderen en hun ouders te ontmoeten.

 

Hartelijke groet,

Het Taiwanteam.

Centrale wachtlijst voor CSS

Vanaf 01-07-18 zal er voor bemiddeling door de organisatie CSS, Taiwan een centrale wachtlijst worden ingevoerd ivm een stop op ouders welke opstaan voor een kindje met een leeftijdsgrens van <48 maanden. Deze stop heeft te maken met het grote aantal dossiers wat momenteel bij CSS, Taiwan ligt. Dit heeft te maken met een toename aan ouders die voor bemiddeling uit Taiwan kiezen.

 

De route wordt dan als volgt:

 1. Gezinsrapport komt binnen bij kantoor Meiling
 2. SN intaketeam beoordeelt of ouders op basis van het rapport geschikt is voor bemiddeling door CSS
 3. Ouders zijn bemiddelbaar na SN intake
 4. Leeftijdsgrens <48 maanden ==> centrale wachtlijst CSS
 5. Bij een voorstel uit CSS kunnen ouders die bovenaan de centrale wachtlijst staan door naar de landenintake.

Voor Cathwel en CWLF is deze nieuwe werkwijze nog niet van toepassing blijven we de huidige procedure hanteren.

Ouders gezocht

Het Taiwanteam is op aanvraag van één van onze contacten in Taiwan, op zoek naar ouders voor een kind van 4,5 jaar oud.

Het betreft een kind met een (zware) sociaal belastte achtergrond en een visuele beperking ten gevolge van een aangeboren oogaandoening (persisterend hyperplastisch primair glasvocht) met als gevolg daarvan wazig zien, “lui oog” beiderzijds, scheelzien en nystagmus. Mensen met deze (zeldzame) oogaandoening zullen nooit een volledig normaal zicht ontwikkelen, maar de mate van uiteindelijke visuele beperking varieert en is nog niet te voorspellen. Momenteel heeft het kind een bril en is de visus dusdanig dat het zijn ontwikkeling niet in de weg staat.

Er is tevens sprake van een zowel cognitieve als motorische ontwikkelingsachterstand, waarvoor het kind therapie krijgt en sindsdien goede vooruitgang maakt.

Het kind zal in de toekomst onder controle en behandeling bij een oogarts blijven.

Daarnaast het het kind extra ondersteuning nodig m.b.t. zijn ontwikkelingsachterstand. Mogelijk is speciaal onderwijs geïndiceerd, dan wel onderwijs aangepast op het gezichtsvermogen.

 

Staat u open voor dit kindprofiel en heeft u toestemming, beschreven in het gezinsrapport, voor een combinatie van bovengenoemde special needs dan nodigen wij u van harte uit contact op te nemen met het Taiwanteam (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)

Donatie van Sem aan CSS

 

Afgelopen week heeft Sem Wetzels - namens een aantal sponsoren - een donatie gedaan aan CSS, kindertehuis in Taiwan. Sem overhandigde de directie van CSS een aantal cheques, met prachtige bedragen voor de volgende projecten: babyvoeding, schoeisel en kleding voor verzorgend personeel, therapie voor de kinderen in het tehuis, huidverzorging. Net zoals Projecthulp Taiwan is ook CSS heel blij en verrast met deze prachtige bedragen en natuurlijk zijn we heel trots op Sem die deze acties - samen met zijn ouders - heeft geïnitieerd.

 

Projecthulp Taiwan bedankt de opa`s en oma`s van Sem en Meike, het Zuyderland MC (locatie Heerlen, laboratorium medische microbiologie), Dr. Els de Brauwer, bezoekers en deelnemende leerlingen aan de Culturele Avond 2018 en de directie van het Sint-Janscollege te Hoensbroek, de Frans Gijzelsstichting/Rotary Parkstad Heerlen en Bassischool De Bron Neerbeek voor alle donaties. Echt geweldig!

 

Wilt u ook iets betekenen voor de kinderen in de kindertehuizen van CSS of Cathwel? Neem contact met ons op, we helpen u graag verder:

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via een persoonlijk bericht.

Wk AdoptieKids 2018

 

Het WK AdoptieKids (www.wkadoptiekids.com) verbindt kinderen met een adoptie-achtergrond door middel van sport (voetbal) en plezier. Ontmoeten is belangrijker dan winnen! Op zaterdag 23 juni a.s. wordt het 9e WK AdoptieKids gehouden op Sportpark Blankenstein in Vianen. Ruim 900 kinderen in de leeftijd 5 tot 18 jaar verdedigen met trots hun geboorteland. Kom ook kijken, aanmoedigen en genieten van dit unieke en kleurrijke evenement! Naast het sportieve onderdeel is er een culturele markt met allerlei producten uit de verschillende landen. Graag tot ziens op het WK AdoptieKids! WK AdoptieKids, het WK waar we wel bij zijn!

 

 

Projectleider “Na thuiskomst”

Binnen Stichting Meiling zijn wij op zoek naar iemand die projectmatig het proces naar een nieuwe vormgeving en invulling van de activiteiten "na thuiskomst" wil trekken.

Op dit moment kent Stichting Meiling een team Nazorg dat in samenwerking met de landenteams China en Taiwan steun en hulpverleent aan de thuiskomende gezinnen. Met elkaar zijn de teams tot de conclusie gekomen dat de huidige vorm van nazorg de lading niet meer dekt. Er zijn andere inzichten, andere behoeften en het is dus tijd voor iets nieuws. Iets wat past bij de adoptiekinderen en hun ouders voor nu en in de toekomst.

Functieomschrijving:
Het doel van deze functie is het aanhoren, meedenken, mogelijkheden onderzoeken en uitvoeren in teamverband betreffende praktische zaken na thuiskomst met adoptiekindje, aanspreekbaarheid voor ouders, adoptiekinderen, roots, etc.). Van ieder team zal een afgevaardigde in dit project gaan meedraaien.

Wat hebben we nodig:

 

Iemand

 • met kennis van en/of ervaring heeft en/of affiniteit heeft met adoptie.
 • met positieve energie die uit zichzelf initiatieven neemt om met mensen in gesprek te gaan en te verbinden
 • die de huidige werkgroep aan wil sturen en motiveren
 • met een frisse en open blik op de onderwerpen die hieronder vallen
 • die daadkrachtig is
 • die een helikopter view houdt over de teams (doel voorop, boven teambelangen)
 • met het vermogen om uitkomsten bondig op papier te zetten en te bespreken met de diverse interne en mogelijke externe partners

Wat bieden wij:

 • Uitdagend en afwisselend werk in een organisatie met zeer veel betrokkenen en gemotiveerde mede-vrijwilligers binnen de boeiende context van interlandelijke adoptie.

Gemiddelde tijdsbesteding:

 • Inschatting 4 uur per week op projectmatige basis voor maximaal 1 jaar.

Heb je interesse, stuur dan een mail met motivatie & CV en/of voor meer informatie naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Vacatures Stichting Meiling 2018

Bij Stichting Meiling werken meer dan 100 vrijwilligers in verschillende teams. Met elkaar dragen we bij aan:

 

 • activiteiten gericht op de bemiddeling bij adoptie van buitenlandse kinderen
 • activiteiten gericht op het verlenen van projecthulp ten behoeve van kinderen in de zendende landen, 
 • activiteiten voor de donateurs.

Op dit moment hebben we de volgende vacatures:   


Algemeen bestuurslid
Commissie Donateurs Activiteiten
Communicatie - redactiemedewerkers
Coördinator Suriname
Interne Auditor
Kwaliteitsfunctionaris
Maatschappelijk werker Follow Up Taiwan
Personeelszaken / HRM

Naast de genoemde vacatures zijn we als Meiling op zoek naar een tijdelijke vrijwilliger welke Meiling gaat helpen om te voldoen aan de nieuwe regels rondom de privacywetgeving. Per 25 mei 2018 is de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) van toepassing, waaraan alle organisaties in Europa moeten voldoen.
Wie heeft hier kennis van en ervaring mee en wil Meiling hierbij helpen?

Ben jij bereid om een deel van je tijd, energie en mogelijkheden in te zetten voor onze stichting? Draag je graag je steentje bij aan het adoptietraject of aan de projecthulp en houd je van samenwerken? Dan zijn wij op zoek naar jou! Je kunt het formulier, op de laatste pagina van dit bestand, invullen en mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Wij nemen dan snel contact met je op.